Syyhhh~ Silent Readers

**THANKS VISIT MY BLOG. PLEASE, LEAVE UR COMMENT AND FOLLOW ME ^^ TQ. **

Thursday, 7 June 2012

MODE EXAM!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَ


Salam...

sekarang musim study week..

maksudnya, sha pun sekali menghadapi saat2 getir macam ni.

Ni study week yang terakhir buat 3 tahun ni dan mengharungi 3 paper exam. 

InsyaAllah, kalau 'rajin' sambung study, kalau x, hangat2 taek ayam je la... 

padahal,  yang ni pun xsabar nak habiskan. hehe

ok, Wish me luck, guys.

Mekasih ^^


bawah ni keadaan bilik sha. 

Sha sendiri serabut tengok. hehe..



Yang penting, hp kena letak depan mata.. hehehe



my name ,



12 comments:

  1. samerlah, pastu nie yg last dh, keje pulak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol3.. sha risau pasni nak dapat keje apa... rsau la...

      Delete
  2. good luck sys ! :D
    semoga dapat result gempak and kje pun gempak .
    nanti belanja makan . huhu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih sys!
      Amin... InsyaAllah sys..
      klau da rezeki, boleh je.. hikhik ^^

      Delete
  3. good luck..
    try the best..

    ReplyDelete
  4. wahh...tersusun je brg2 atas meja1 x serabut pun. meja study biasa la penuh brg. btw gud luck ya dear

    ReplyDelete
  5. Haha.. time exam ni, ye ye je lappy tu buka wikipedia... haha

    ReplyDelete