Syyhhh~ Silent Readers

**THANKS VISIT MY BLOG. PLEASE, LEAVE UR COMMENT AND FOLLOW ME ^^ TQ. **

Saturday, 12 May 2012

TRY..TRYING.. TIRED..

Masa sem break yang lepas, saya dan adik ada cuba buat sendiri muffin cake *without paper cup 

Buat sebab nak menerai  buatan sendiri. Tak tahu la sedap ke tidak.. Saja nak try buat dan membazirkan  menggunakan tepung yang Mama beli.. hehe ^^



TADAAAAAAAAAAA!!






Ising kat atas muffin tu tak kemaskan? tak reti la nak buat.. ^^


Kesimpulannya ; suka tengok colour ising tu dan agak cedap juga rasanya.. hikhik.. Sebelum makan, sha lebih suka letak dalam peti ais dulu sebab nak bagi ising tu keras sikit.. Bila makan tak terasa sangat 'berminyak' ising tu.. 

Kebetulan, bapa ajak pergi rumah uncle petang tu.. dengan tidak membuang masa, Sha simpan dalam tupperware dan bawa pergi rumah uncle.

Budak-budak suka makan muffin ni sebab rasa manis.. *rasa manis kat ising 



Okie. Papai.


Sorry, rupa muffin tak elok mana. =.='







4 comments:

  1. hik hik...ok la 2 cik sha...
    1st trying yang agak sukses...
    keep it up... >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik.. makin bsemangat nih nak wat lg.. haha ^^

      Delete
  2. Replies
    1. cedap, tp ising 2 manis sgt ^^ hehe

      Delete