Syyhhh~ Silent Readers

**THANKS VISIT MY BLOG. PLEASE, LEAVE UR COMMENT AND FOLLOW ME ^^ TQ. **

Monday, 14 May 2012

SEGMEN BLOGWALKING DAN FOLLOWER DIARI FARISHA BULAN JUN

Salam dan hai semua! ^^

Okay, Ini first time saya ikut segmen-segmen cenggini. Hai, maklumlah budak baru nak bertatih dalam berblogging ni.. Banyak lagi benda-benda yang saya tak tahu.

Apa kata, Kali ni saya nak ajak semua kawan-kawan bloggers di alam maya ni. *chewah
Meh, Sama-sama mengikuti segmen blogwalking dan menjadi follower kat Diari Farisha..

Nak JOIN ?? Tekan sini --->  DIARI FARISHA






Syarat-syarat untuk join segmen ni senang saja..


1) WAJIB mempunyai Blog
2) WAJIB menjadi follower blog Farisha
3) WAJIB buat entry di blog anda dengan tajuk “SEGMEN BLOGWALKING DAN FOLLOWER DIARI FARISHA BULAN JUN” dan backlink blog anda di ruangan komen BLOG diarisedetiklebihfarisha
4) JANGAN LUPA Copy gambar kat atas ye.



Dan juga…..
Farisha mencari 100 blogger terawal untuk tersenarai dalam bloglist Jun Farisha.
Farisha akan blogwalking di blog anda dan menjadi follower juga :)



APA TUNGGU LAGI...


JOM RAMAI-RAMAI MENJADI 100 BLOGGERS TERAWAL!


yeah! ok. papai.








11 comments:

  1. Hiii!!! Farisha datang melawat blog awak. Dah follow skali.Terima kasih sebab sudi menyertai segmen Farisha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima ksih dh follow balik ^^ n sma2.. ^^

      Delete
  2. salam perkenalan

    http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. bw di belog awak..nice ! meh terjah belog meera :)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follower-diari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih.. ^^
      Oraite! segera ku terjah! hehe

      Delete
  4. Tak jemu-jemu melawat blog awk. Tahniah sekali lagi sebab awk tersenarai dlm 100 blogger hot segmen Blogwalking dan follower Diari Farisha Bulan Jun. Jom lihat jawatan awk --> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/senarai-100-blogger-hot-segmen-diari.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama...follow kamu.. ^_^
    http://syesukepoohhhh.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-dan-follower-diari.html

    ReplyDelete